Activision laat weten dat de Blackout-modus voor Call of Duty: Black Ops 4 van 2 tot en met 30 april gratis te spelen is op alle platformen. De modus krijgt deze maand bovendien ook een nieuwe map genaamd Alcatraz. Die is vanaf vandaag speelbaar op de PlayStation 4. De pc en Xbox One krijgen de map pas op een later tijdstip.

Alcatraz is een heel stuk kleiner dan de eerste map voor Blackout en is vooral gericht op het 'Down But Not Out'-speltype. Daarin kun je respawnen zolang er nog een teamgenoot in leven is. Ontwikkelaar Treyarch omschrijft Alcatraz dan ook als een 'Close Quarters Battle Royale'.

Check ook even onze andere Blackout tips en tricks:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.