Ontwikkelaar Dontnod heeft de releasedata voor de resterende episodes van Life is Strange 2 bekendgemaakt. Episode 3: Wasteland komt op 9 mei uit en vertelt het verhaal van de broers Sean en Daniel Diaz verder tijdens hun tocht naar Mexico.

Op de resterende episodes is het nog even wachten. Episode 4 lanceert op 22 augustus, terwijl het voor de slotepisode wachten is tot 3 december. Dat betekent dat er maar liefst 15 maanden tussen de release van de eerste en de laatste episode zit.

12

De tweede episode Life is Strange 2 lanceerde in januari. Ontwikkelaar Dontnod Entertainment wees er toen al op kwaliteit te verkiezen boven een strak releaseschema. Nathans Life is Strange 2: Roads review lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck