Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls en Heavy Rain lanceren volgende maand op Steam

Geen droom meer.

Ontwikkelaar Quantic Dream laat weten dat Detroit: Become Human, Beyond: Two Souls en Heavy Rain op 18 juni op Steam lanceren.

Die games lanceerden oorspronkelijk exclusief voor de PlayStation 3 en PlayStation 4. Daar kwam vorig jaar verandering in, want toen kwamen Detroit: Become Human, Heavy Rain en Beyond: Two Souls naar de Epic Games Store. Die exclusiviteit blijkt nu dus tijdelijk te zijn, want vanaf volgende maand kun je ook op Steam aan de slag met de titels.

Alle games zijn te spelen in een resolutie van 4K en aan 60 FPS. Momenteel kun je de games nog niet pre-orderen, maar wel al uittesten via proefversies. Meer informatie over de laatste game van Quantic Dream vind je in onze Detroit: Become Human review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Glenn Nouws

Glenn Nouws

medewerker

Door een spierziekte rolt Glenn door het leven in een elektrische rolstoel en is hij een gedreven Powerchair hockey-speler. Sinds zijn eerste aanraking met de PlayStation 1 is hij ook verslaafd aan alles wat met gaming te maken heeft.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread