Halo: The Master Chief Collection is geen Xbox Play Anywhere-titel

Ook geen cross-play tussen pc en Xbox One.

Microsoft laat weten dat de pc-versie van Halo: The Master Chief Collection geen Xbox Play Anywhere-titel is. Wie de collectie al bezit voor de Xbox One, moet deze dus nogmaals kopen voor de pc. Er komt mogelijk wel een beloning voor wie de game voor beide platformen heeft gekocht.

Volgens Microsoft-medewerker Brian Jarrard zal de pc-versie bij release ook geen cross-play met de Xbox One ondersteunen, maar is er wel een mogelijkheid om die functionaliteit later nog te implementeren. Er is wel cross-play-ondersteuning tussen de Steam-versie en de Microsoft Store-versie van de game.

Vorige week maakte Microsoft bekend dat Halo: The Master Chief Collection naar de pc komt. De collectie bevat Halo: Reach, Halo: Combat Evolved, Halo 2, Halo 3, Halo 3: ODST en Halo 4.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread