The Sinking City release uitgesteld

Komt nu uit in een minder drukke periode.

Ontwikkelaar Frogwares laat weten dat de The Sinking City release met drie maanden is uitgesteld. Oorspronkelijk stond de release gepland voor 21 maart, maar die is nu uitgesteld naar 27 juni. De ontwikkelaar hoopt de game zo uit te brengen in een minder drukke periode.

Volgens Frogwares-medewerker Sergey Oganesyan stond de releasedatum al langere tijd ter discussie. Deze maand komen er immers heel wat veelbelovende games uit, zoals je lees in ons overzicht van de 7 opvallendste gamereleases van deze maand. Daarnaast benadrukt Oganesyan dat de extra ontwikkelingstijd zal gebruikt worden om de game te optimaliseren en bugs op te sporen.

The Sinking City is een Lovecraftiaanse detectivegame met een open wereld. Jij speelt als Charles Reed, een detective die allerhande zaken probeert op te lossen in Massachusetts. Volgens de ontwikkelaar hebben de cases die je onderzoekt verschillende mogelijke eindes en zijn er geen eenduidige objectives. De game komt uit voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread