Octopath Traveler-prequel voor smartphones onthuld

Reist naar nieuwe platformen.

Square Enix onthult Octopath Traveler: Conquerors of the Continent voor Android en iOS. De JRPG is een prequel op Octopath Traveler voor de Nintendo Switch en is vooralsnog enkel voor Japan aangekondigd, waar het een free-to-play-titel betreft.

De game speelt zich wederom af in Osterra, waar je dezelfde locaties bezoekt. Dit keer met andere personages en nieuwe verhalen. Daarnaast valt op dat teams in turn-based gevechten uit acht man kan bestaan. In de Switch-game beperkt dit zich tot een party van vier personages.

De ontwikkelaar zegt erbij dat er ook nog wordt gewerkt aan een sequel voor de Nintendo Switch, maar dat het nog een poosje duurt voor daar meer over gezegd wordt. Octopath Traveler is inmiddels meer dan 1,5 miljoen keer verkocht, wat meer is dan verwacht. Na de lancering bleek de game meermaals volledig uitverkocht.

Lees ook de Octopath Traveler review van Bert.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread