Silent Hill 2-soundtrack komt uit op vinyl

White Noiz.

Merchandise-verkoper Mondo brengt in samenwerking met Konami de soundtrack van Silent Hill 2 uit op vinyl. Het is de eerste keer dat de muziek van deze horrorgame op dit medium beschikbaar is. In het verleden kwam er wel al eens een cd van uit.

In de hoes vind je twee dubbelzijdige LP's, eentje met witte en eentje met rode opdruk. In totaal zijn er dertig nummers te luisteren, waaronder Theme of Laura en Promise (Reprise). Op de hoes zelf is artwork van de game te zien, inclusief Pyramid Head.

1

De adviesprijs is 35 dollar. Daar komen nog wel internationale verzendkosten overheen, omgerekend ben je in totaal zo'n 60 euro ervoor kwijt. Silent Hill 2 lanceerde in 2001 voor de PlayStation 2, later ook voor de pc en Xbox.

De meest recente versie van de game is te vinden in de Silent Hill HD Collection, voor de PlayStation 3 en Xbox 360. Maar vanwege de vele bugs en technische problemen wordt doorgaans afgeraden om deze variant te spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Alan Wake komt volgende week naar Xbox Game Pass

Microsoft Waket verhaal terug tot leven.

Remedy Entertainment viert tiende verjaardag Alan Wake met livestream

Maar je hoeft niet te hopen op grote nieuwe aankondigingen.

Stemacteur van Leon S. Kennedy uit Resident Evil 2 overleden

De wereld is een briljante professional armer.

The Dark Pictures: Little Hope aangekondigd

Jaagt je deze zomer de daver op het lijf.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread