Zo ziet Sonic er uit in live action-film

Blauwtje lopen.

Online zijn de eerste volledige afbeeldingen opgedoken van Sonic, zoals hij straks te zien is in de Sonic the Hedgehog live action-film. Ze zijn afkomstig van Hamagami/Carroll, het marketingbureau dat als taak had om Sega's mascotte voor het witte doek te ontwerpen.

De stijlgids vertelt ook meer over Sonics persoonlijkheid. Zo is hij sarcastisch en haalt hij graag geintjes uit, maar niet met kwade bedoelingen. Ook is hij heroïsch, avontuurlijk, zelfverzekerd, competitief, sympathiek en 'chill'.

1

Sonic the Hedgehog draait vanaf 8 november in de bioscopen. Sonic zelf wordt ingesproken door Ben Schwartz, vooral bekend van zijn rol als Jean-Ralphio in Parks and Recreation. Jim Carrey neemt de rol van Dr. Robotnik voor zijn rekening.

Lees ook de Sonic Mania Plus review.

Advertentie

Ga naar comments (1)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (1)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread