Anthem kan consoles laten crashen

Alsof je plots de stekker er uit trekt.

Verschillende gamers melden dat hun PlayStation 4 en Xbox One-consoles spontaan crashen tijdens het spelen van Anthem, onder meer tijdens matchmaking. Meerdere gevallen daarvan worden op Reddit gepost. "Het is dan net alsof je tijdens het spelen ineens de stekker uit het stopcontact trekt", leest een van de reacties.

Onbekend is nog hoeveel mensen precies door deze bug getroffen zijn. Ontwikkelaar BioWare heeft nog niet op de verhalen gereageerd. Wel stelt een Reddit-gebruiker dat het eenvoudig is om je geld terug te vragen bij Sony, in het geval van de PlayStation 4-versie. Het proces zou slechts vijf minuten tijd kosten. Men maakt zich vooral zorgen om mogelijke schade die hierdoor aan de consoles wordt toegebracht.

Dat BioWare's online actie-RPG niet vrij is van bugs, kwam ook naar voren in Sanders Anthem review. De studio bracht kortgeleden wel nog ene patch uit. Naast bugfixes werd het loot-systeem daarmee aangepast.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Microsoft kondigt 50+ nieuwe games voor Xbox Game Pass aan

Final Fantasy, The Witcher 3, Minecraft Dungeons en meer.

Death Stranding komt volgend jaar naar de pc

Norman Reedus bewonderen in een nog hogere resolutie.

Verder op de site...

Dying Light 2 release uitgesteld

Naar wanneer nog onbekend.

Survival horror game Summerford aangekondigd

Spirituele opvolger voor Resident Evil, Silent Hill en Alone in the Dark?

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread