Chris Avellone werkt mee aan Star Wars Jedi: Fallen Order

Re-spannend nieuws.

Game-ontwikkelaar Chris Avellone maakt bekend dat hij Respawn Entertainment heeft bijgestaan bij het schrijven van het verhaal voor Star Wars Jedi: Fallen Order. Officieel weten we momenteel enkel dat dat verhaal zich afspeelt tussen episode 3 en episode 4, maar er doen al verschillende geruchten de ronde over het Star Wars Jedi: Fallen Order verhaal.

Chris Avellone werkte in het verleden al mee aan games met sterke verhalen zoals Planescape: Torment, Icewind Dale, Baldur's Gate: Dark Alliance, Alpha Protocol, Pillars of Eternity en Prey. Voor Star Wars Jedi: Fallen Order werkte hij mee aan het verhaal, de personages en de scripts voor de cutscenes. Zijn opdracht zou intussen afgerond zijn.

12

Momenteel is er nog zeer weinig geweten over de nieuwe Star Wars-game, maar daar komt binnenkort verandering in. Op 13 april wordt Star Wars Jedi: Fallen Order officieel onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread