Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand maart bekendgemaakt. Vanaf volgende maand biedt Sony niet langer PlayStation 3- en PlayStation Vita-games aan. Vanaf nu krijg je elke maand enkel nog twee games voor de PlayStation 4.

In maart kun je Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness downloaden. Call of Duty: Modern Warfare Remastered is de remake van de eerste Modern Warfare die in 2007 uitkwam. The Witness is de tweede game van Braid-ontwikkelaar Jonathan Blow en lanceerde in 2016.

De games zijn beschikbaar vanaf 5 maart. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand februari downloaden. De games van februari voor de PlayStation 3 en de PlayStation Vita zijn zelfs nog tot en met 8 maart beschikbaar.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck