Dit zijn de gratis PlayStation Plus games in april

Barbaars.

Sony heeft de PlayStation Plus-games voor de maand april bekendgemaakt. Volgende maand zijn Conan Exiles en The Surge gratis beschikbaar voor wie een PlayStation Plus-abonnement heeft.

Conan Exiles is een open world survivalgame die vorig jaar uitkwam. The Surge is is dan weer een futuristische third-person game die sterk geïnspireerd is door titels als Dark Souls. Onze The Surge review lees je op de site. Lees ook eens onze The Surge 2 preview.

De games zijn beschikbaar vanaf 2 april. Tot dan kun je nog de PlayStation Plus games voor de maand maart downloaden. Deze maand zijn Call of Duty: Modern Warfare Remastered en The Witness gratis beschikbaar.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Gerelateerde games

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread