Rockstar teaset lancering Red Dead Redemption 2 soundtrack

Yeehaa!

Rockstart heeft tijdens de Red Bull Music Festival in Los Angeles naar de release van de originele soundtrack van Red Dead Redemption 2 gehint. Het evenement had twee voorstellingen met selecteerde muziekstukken van de game. Rockstar heeft eerder vorig week getweet over het evenement in Los Angeles.

Hoofdverantwoordelijke van de soundtrack van Red Dead Redemption 2 is Woody Jackson. Hij heeft ook samengewerkt met Rockstar met de release van Red Dead Redemption 1, L.A. Noire, en Grand Theft Auto 5.

De soundtrack van Red Dead Redemption is volledig nieuw en is gecomponeerd door 110 artiesten. Vorig maand was een van de nummers, Unshaken van D'Angelo, op verschillende streamingplatforms gelanceerd.

Je kunt het nu beluisteren op Spotify, Google Play Music en Deezer.

Advertentie

Gerelateerde content

Nieuwe Warzone Caldera map release uitgesteld

Vlucht naar de zon vertrekt een weekje later.

Rockstar Games verontschuldigt zich voor de staat van GTA: The Trilogy

En biedt de originele pc-versies van de game opnieuw te koop aan.

Boba Fett komt naar Fortnite

Van een andere wereld.

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread