Blizzard onthult nieuwe Overwatch-hero Baptiste

Medic met een missie.

Ontwikkelaar Blizzard maakt bekend dat Overwatch er binnenkort een nieuwe Hero bij krijgt in de vorm van Jean-Baptiste Augustin, afgekort Baptiste. Hij is een medic die toch ook veel schade kan aanrichten. Daarvoor gebruikt hij verschillende gadgets. Hoe dat zich vertaalt naar specifieke vaardigheden, is nog niet bekend.

In onderstaande introductievideo wordt de origine van Baptiste uit de doeken gedaan. Hj groeide op als wees, op het eiland Haïti. Hier raakte hij verzeild in de Omnic Wars en leerde hij van zich af te slaan. Zo kwam hij terecht bij de huurlingen van Talon, waar hij uiteindelijk ook weer vertrok. Sindsdien wordt hij door Talon opgejaagd, die hem als deserteur aanzien.

Baptise volgt Ashe op als nieuwste Overwatch-personage. Blizzard kondigt nog niet aan wanneer Baptise precies aan de online shooter wordt toegevoegd, maar houdt het op 'binnenkort'.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread