Epic Games overweegt Fortnite respawn-systeem voor Season 8

Apex Legends achterna?

Epic Games overweegt een respawn-systeem in Fortnite: Battle Royale te implementeren en bekijkt hoe het in Season 8 teamcommunicatie verder kan verbeteren. Dat laat topman Zack Estep weten in een AMA op Reddit.

Respawnen binnen Squads ligt al een tijdje op de ontwerptafel, maar Epic wil de impact ervan op gameplay voldoende kunnen inschatten. Vermoedelijk is de positieve receptie van het respawn-systeem in Apex Legends de ontwikkelaar ook niet ontgaan. "Kijk uit naar verdere updates tijdens Season 8", aldus Estep.

fortnite

Hoe dan ook zijn er verbeteringen voor teamcommunicatie onderweg. 'We bekijken altijd hoe we kaartaanduidingen en onderlinge communicatie kunnen verbeteren', zo stelt ontwerper Eric Williamson. Denk aan een uitgebreid ping-systeem zoals in Apex Legends, om die ene grote concurrent te noemen.

Onlangs nog raakte bekend dat de Forntite Season 8 Battle Pass gratis te verdienen valt. Je moet er weliswaar enkele Overtime Challenges voor voltooien. Lees hier hoe je de Fortnite Overtime Challenges - Season 7 Week 11 Challenges voltooit en de Season 8 Battle Pass verdient.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread