Ubisoft heeft het nieuwste seizoen van Rainbow Six Siege onthuld. Year 4 Season 1 gaat onder de naam Operation Burnt Horizon en heeft een Australisch thema.

Het nieuwe seizoen heeft zoals gebruikelijk twee nieuwe Operators. Gridlock is een attacker die Trax Stingers als een cluster van spikes op de grond gooit. Defender Mozzie gebruikt zijn gadget Pest Launcher om vijandelijke drones te hacken en over te nemen.

Daarnaast krijgt Rainbow Six Siege een nieuwe map. Outback is een middelgrote map met als setting een verlaten garage, motel en restaurant langs een Australische snelweg.

Verder is er een Newcomer playlist waar nieuwe spelers de basis onder de knie kunnen krijgen voordat ze aan Casual of Ranked beginnen. Ook zijn er nieuwe skins, Operators balances, bug fixes en kleine aanpassingen in de gameplay.

Operation Burnt Horizon volgt Operation Wind Bastion op en alle nieuwe content is hoogstwaarschijnlijk vanaf maart 5 maart 2019 verkrijgbaar. De nieuwe Operators zijn op testservers van de pc-versie al speelbaar.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Yvo Kieviet

Yvo Kieviet

Taalfirtuoos

Overdag kantoorslaaf, 's nachts superheld. En tussendoor ook nog eens fervent gamer. Heeft overigens een bloedhekel aan bakfietsen.

Meer artikels van Yvo Kieviet