Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Christiano Ronaldo verdwijnt van de cover van FIFA 19

Onder andere Kevin de Bruyne komt in de plaats.

Electronic Arts haalt Christiano Ronaldo van de cover van FIFA 19. Zowel op de cover van de fysieke versie van de game als in de in-game menu's is de Portugese speler van Juventus niet langer te vinden.

Op de nieuwe cover voor de game prijken nu zijn teamgenoot bij Juventus Paulo Dybala, PSG-speler Neymar en Manchester City-middenvelder Kevin De Bruyne. Ook in de in-game menu's is Ronaldo vervangen door die drie spelers, alsook door Alex Morgan van Olympique Lyonnais.

Electronic Arts heeft geen verdere toelichting gegeven bij het verwijderen van Ronaldo, maar mogelijk spelen de verschillende schandalen rond de Portugese speler een rol. In oktober 2018 is Ronaldo door de Amerikaanse Kathryn Mayorga beschuldigd van aanranding. Daarnaast is de speler door het Spaanse gerecht ook veroordeeld voor belastingontduiking.

Wil je meer weten over FIFA 19? Lees alles over de FIFA 19 release, FUT, Champions League, The Journey en alles wat we nog meer weten. Ook hebben we meer uitleg voor je over Chemistry in FIFA 19's FUT. Lees hier ook wie de beste aanvallers, beste middenvelders, beste verdedigers, beste keepers en beste wunderkids zijn in FIFA 19.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

FIFA 19

PS4, Xbox One, PC, Nintendo Switch

Related topics
Over de auteur
Michiel De Coninck avatar

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Reacties