Ubisoft laat weten dat Trials Rising binnenkort een open bta krijgt. Van 21 tot en met 25 februari kan iedereen de game uitproberen op de pc, PlayStation 4, Switch of Xbox One. Op 26 februari lanceert Trials Rising officieel.

Voor Switch-eigenaars is de open bta de eerste kans om de game uit te proberen. De closed bta was immers niet beschikbaar voor de Switch. De open bta bevat 18 tracks, vijf motors en 25 contracten om mee aan de slag te gaan. Daarnaast is het mogelijk om een turbo bike uitlaat vrijspelen die je nadien ook in de volledige game kunt gebruiken.

Registeren voor de open bta kan via de Trials Rising website. Vorige week maakte Ubisoft ook bekend dat de Trials Rising Expansion Pass onder andere extra tracks bevat.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck