Ontwikkelaar Saber Interactive heeft de releasedatum voor World War Z - de game, niet de film - bekendgemaakt. De co-op shooter lanceert op 16 april voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One. Pc-spelers moeten zich overigens voor de aankoop van de game tot de Epic Games Store wenden.

In World War Z speel je als één van zes verschillende klassen: Slasher, Hellraiser, Exterminator, Gunslinger, Medic, en Fixer. Missies spreiden zich uit van New York tot Jeruzalem en Moskou. Naast het co-op-gedeelte zijn er tevens vijf multiplayer-modi, waarin de hordes zombies een belangrijke rol spelen.

World War Z werd in 2017 aangekondigd. Het verhaal van de game volgt dat van de film met Brad Pitt in de hoofdrol.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo