Het lijkt erop dat The Division 2 een open beta krijgt. Op de officiŽle Twitterpagina van de game wordt er op een vraag van een fan namelijk melding gemaakt van zowel een 'private' als een 'open' testfase.

Eerder tijdens een livestream van The Division 2 sprak een lid van het ontwikkelingsteam bovendien al over een open beta. Alles hint dus naar een publieke testfase voor de game, die op 15 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One lanceert.

Vorige maand raakte bekend dat The Division 2 Steam overslaat en voor de Epic Games Store kiest.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGís en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo