Enderal: Forgotten Stories mod voor Skyrim binnenkort beschikbaar via Steam

maar niet voor wie Skyrim Special Edition heeft

De Enderal: Forgotten Stories total conversion-mod voor Skyrim is vanaf volgende week beschikbaar via Steam. Vanaf 14 februari kunnen eigenaars van Skyrim of Skyrim: Legendary Edition de mod downloaden. Wie enkel Skyrim: Special Edition bezit, heeft pech. Voorlopig werkt de mod niet voor die versie.

Enderal lanceerde in 2016 en is net zoals Skyrim zelf een opwereldgame, maar dan met volledig andere classes, combat en quests. De Forgotten Stories versie bevat onder andere twaalf nieuwe quests, twee nieuwe classes en verbeterde crafting en spreuken.

Skyrim zelf lanceerde in 2011 en is intussen voor zo goed als elke console beschikbaar. Vorig jaar liet Bethesda tijdens de E3 2018 weten dat ook The Elder Scrolls 6 in ontwikkeling is. Alle The Elder Scrolls 6 info lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Zo vang je Druddigon in het laatste Pokémon Go event

Waar kan je deze dragon Pokémon uit Gen 5 vinden in Pokémon Go.

Dit zijn de PlayStation Now-titels voor december 2021

Inclusief GTA 3: The Definitive Edition.

Digital Foundry | De beste gaming keyboards in 2021

De beste mechanische en niet-mechanische keyboards uitgetest.

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread