De Enderal: Forgotten Stories total conversion-mod voor Skyrim is vanaf volgende week beschikbaar via Steam. Vanaf 14 februari kunnen eigenaars van Skyrim of Skyrim: Legendary Edition de mod downloaden. Wie enkel Skyrim: Special Edition bezit, heeft pech. Voorlopig werkt de mod niet voor die versie.

Enderal lanceerde in 2016 en is net zoals Skyrim zelf een opwereldgame, maar dan met volledig andere classes, combat en quests. De Forgotten Stories versie bevat onder andere twaalf nieuwe quests, twee nieuwe classes en verbeterde crafting en spreuken.

Skyrim zelf lanceerde in 2011 en is intussen voor zo goed als elke console beschikbaar. Vorig jaar liet Bethesda tijdens de E3 2018 weten dat ook The Elder Scrolls 6 in ontwikkeling is. Alle The Elder Scrolls 6 info lees je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck