Ontwikkelaar Eko Software heeft de releasedatum van Warhammer: Chaosbane bekendgemaakt. De game lanceert op 4 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast komen er ook twee bta-periodes voor wie de game pre-ordert.

De eerste bta-periode vindt plaats in maart, de tweede in april. Tijdens de bta is het begin van de campaign speelbaar. Je kunt de de bta zowel solo als in co-op spelen. Wie de game pre-ordert, krijgt ook een permanente experience bonus en vier legendary crates.

Warhammer: Chaosbane is vorig jaar aangekondigd. De game is een actie-RPG in het Warhammer Fantasy-universum en laat je als een human, High Elf, Wood Elf of Dwarf spelen.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck