Warhammer: Chaosbane release bekendgemaakt

Game krijgt eveneens twee bta's.

Ontwikkelaar Eko Software heeft de releasedatum van Warhammer: Chaosbane bekendgemaakt. De game lanceert op 4 juni voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. Daarnaast komen er ook twee bèta-periodes voor wie de game pre-ordert.

De eerste bèta-periode vindt plaats in maart, de tweede in april. Tijdens de bèta is het begin van de campaign speelbaar. Je kunt de de bèta zowel solo als in co-op spelen. Wie de game pre-ordert, krijgt ook een permanente experience bonus en vier legendary crates.

Warhammer: Chaosbane is vorig jaar aangekondigd. De game is een actie-RPG in het Warhammer Fantasy-universum en laat je als een human, High Elf, Wood Elf of Dwarf spelen.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread