Sony onthult dat Resident Evil 2 de bestverkochte game is in de PlayStation Store van januari. Download-aantallen worden niet genoemd. Grand Theft Auto 5 en FIFA 2019 eindigen respectievelijk op de tweede en derde plaats.

Kingdom Hearts 3 kwam pas uit op 29 januari, maar schopte het in korte tijd alsnog naar de zesde plaats op de ranglijst. De actie-RPG van Square Enix en Disney deed het nog beter in de Amerikaanse Playtation Store, waar deze titel bovenaan eindigde. Daarna volgden Resident Evil 2 en Grand Theft Auto 5.

Benieuwd of beide nieuwkomers ook iets voor jou zijn? Lees dan onze Resident Evil 2 review en Kingdom Hearts 3-review. Op 15 februari komt de eerste DLC uit voor Resident Evil 2: The Ghost Survivors.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Meer artikels van Randolf Bouwma