Fortnite-accounts mergen eindelijk mogelijk

Als gevolg van cross-play.

Na het uitstel in november heeft Epic Games nu de merge tool voor Fortnite-accounts uitgebracht. De tool maakt het mogelijk al je cosmetische items en V-bucks verspreid over meerdere platformen op één plaats - je zogenaamde primair account - op te slaan.

Om accounts te kunnen mergen moet je allereerst via beide accounts inloggen. Vervolgens selecteer je een primair en een secundair account, en de klus is geklaard. De transactie kan tot twee weken in beslag nemen.

fortnite

Natuurlijk kun je geen profielen met een actieve ban mergen. Minstens één account moet overigens aan de Nintendo Switch of Xbox One zijn gelinkt, terwijl het andere op de PlayStation 4 van voor 28 september moet dateren. Ten slotte is het niet mogelijk XP en andere voortgang (met uitzondering van de Save The World-modus) over te hevelen.

Items die niet in aanmerking komen voor een overzetting kunnen permanent verloren gaan. Controleer dus zeker alle voorwaarden op de officiële website van ontwikkelaar Epic Games.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-opgames. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread