Na het uitstel in november heeft Epic Games nu de merge tool voor Fortnite-accounts uitgebracht. De tool maakt het mogelijk al je cosmetische items en V-bucks verspreid over meerdere platformen op één plaats - je zogenaamde primair account - op te slaan.

Om accounts te kunnen mergen moet je allereerst via beide accounts inloggen. Vervolgens selecteer je een primair en een secundair account, en de klus is geklaard. De transactie kan tot twee weken in beslag nemen.

fortnite

Natuurlijk kun je geen profielen met een actieve ban mergen. Minstens één account moet overigens aan de Nintendo Switch of Xbox One zijn gelinkt, terwijl het andere op de PlayStation 4 van voor 28 september moet dateren. Ten slotte is het niet mogelijk XP en andere voortgang (met uitzondering van de Save The World-modus) over te hevelen.

Items die niet in aanmerking komen voor een overzetting kunnen permanent verloren gaan. Controleer dus zeker alle voorwaarden op de officiële website van ontwikkelaar Epic Games.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Week 5 Season 8 Challenges: Fortnite Pirate Camps

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Pietje-precies

Keerde het multiplayergeweld de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op-games. Kan eindeloos over finales van tv-series doorrazen.