Na het uitstel in november heeft Epic Games nu de merge tool voor Fortnite-accounts uitgebracht. De tool maakt het mogelijk al je cosmetische items en V-bucks verspreid over meerdere platformen op één plaats - je zogenaamde primair account - op te slaan.

Om accounts te kunnen mergen moet je allereerst via beide accounts inloggen. Vervolgens selecteer je een primair en een secundair account, en de klus is geklaard. De transactie kan tot twee weken in beslag nemen.

fortnite

Natuurlijk kun je geen profielen met een actieve ban mergen. Minstens één account moet overigens aan de Nintendo Switch of Xbox One zijn gelinkt, terwijl het andere op de PlayStation 4 van voor 28 september moet dateren. Ten slotte is het niet mogelijk XP en andere voortgang (met uitzondering van de Save The World-modus) over te hevelen.

Items die niet in aanmerking komen voor een overzetting kunnen permanent verloren gaan. Controleer dus zeker alle voorwaarden op de officiële website van ontwikkelaar Epic Games.

Meer Fortnite PS4 tips nodig? Voltooi de Fortnite Season 7 Overtime Challenges:

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Fortnite Island Coins explained: Where to collect Coins in Featured Creative Islands

Where to collect Coins in Fortnite's Featured Creative Islands.

Fortnite Expedition Outpost locaties: Waar de Expedition Outposts vinden

Waar je de Expedition Outposts in Fortnite vindt.

Fortnite Time Trials locaties uitgelegd

Op zoek naar de Time Trial locaties? Deze gids zal je helpen.