Ubisoft heeft de releasedatum van Assassin's Creed 3 Remastered bekendgemaakt. De remaster lanceert op 29 maart voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

De game bevat zowel alle DLC als Assassin's Creed Liberation Remastered. Verder belooft Ubisoft 4K- en HDR-ondersteuning, scherpere textures en andere grafische verbeteringen, net als enkele gameplaytechnische aanpassingen. De veranderingen kun je in onderstaande trailer zien.

De remaster zit tevens inbegrepen in de Season Pass van Assassin's Creed Odyssey, het nieuwste deel in de reeks. Hier lees je de Assassin's Creed Odyssey review nog eens.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPG’s en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo