Apex Legends heeft acht uur na release de kaap van 1 miljoen unieke spelers overschreden. Dat laat Respawn Entertainment-topman Vinze Zampella via Twitter weten.

Apex Legends is een free-to-play Battle Royale-game in het Titanfall-universum. Je speelt als n van de acht beschikbare helden oftewel Legends in teams van drie personen. De game werd gisteren wereldwijd onthuld, nadat vorige week geruchten over het bestaan van een Battle Royale-game in het Titanfall-universum waren opgedoken.

Geen vervolg op Titanfall 2 in het vooruitzicht dus. Volgens Respawn Entertainment is Titanfall 3 momenteel niet in ontwikkeling en richt de volledige studio zich op Apex Legends.

Wil je meer weten over Apex Legends? Start misschien bij de 55 Apex Legends tips die we voor je hebben. Ook maken we je wegwijs in de Apex Legends map, vertellen we je alles over de Apex Legends characters die je kan gebruiken en wat de beste wapens zijn in Apex Legends.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Maarten Denoo

Maarten Denoo

Redacteur

Keerde het multiplayergeraas de rug toe en verdiept zich nu vooral in actie-RPGs en co-op games. Stort een bescheiden bijdrage en steun deze arme ziel in zijn strijd tegen een immer toenemende backlog.

Meer artikels van Maarten Denoo

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content