Marvel's Spider-Man The Fantastic Four suits onthuld

Fantastisch.

De nieuwe update voor Marvel's Spider-Man voegt twee The Fantastic Four suits aan de game toe. Dat meldt Insomniac Games door middel van een officiële blogpost.

Het gaat specifiek om de Bombastic Bag Man Suit en de Future Foundation Suit. Het eerste kostuum draait om het karakteristieke Fantastic Four-kostuum, inclusief een papieren zak om Peter Parkers gezicht te verbergen. Volgens de blogpost komt dat kostuum uit The Amazing Spider-Man #258.

32904176438_8bdbabcb56_k

Het tweede kostuum is het kostuum dat Spider-Man tijdens zijn avonturen met The Fantastic Four droeg. De Future Foundation Suit komt rechtstreeks uit de stripreeks FF.

46727308172_3b9cbd4283_h

Marvel's Spider-Man is exclusief uit voor PlayStation 4. "Spider-Man kleurt binnen de lijntjes van openwereldgames, maar doet dat met veel charme, spektakel en briljant webslingeren," aldus Carl in de Marvel's Spider-Man review.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread