Fallout 76 krijgt nieuwe PvE-content

Binnen de perkjes.

Bethesda kondigt nieuwe PvE-content voor Fallout 76 aan. Dat doet de ontwikkelaar na kritiek op de reeds aangekondigde PvP-modus Survival.

In maart lanceert de nieuwe PvP-modus, maar de community is daar op zijn zachtst gezegd niet blij mee. Volgens spelers van Fallout 76 moet de ontwikkelaar zich op het PvE-gedeelte van de game richten.

f76_survival

De community manager van Bethesda laat via Reddit weten dat de ontwikkelaar ook aan PvE-content werkt. "We zijn ook met PvE-content bezig. Ik kan alleen nog geen details vrijgeven, maar de PvP-modus Survival is niet het enige wat in maart uitkomt," aldus Bethesda.

Fallout 76 krijgt vanaf begin 2019 in-game events. Volgens de Fallout 76 review van Bruce is de game een onbedoelde nichegame.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread