Dragon Ball FighterZ krijgt FighterZ Pass 2

Jiren, Videl, Broly en Gogeta.

Bandai Namco kondigt voor Dragon Ball FighterZ een FighterZ Pass 2 aan. Dat doet de uitgever tijdens het Red Bull Final Summoning-toernooi.

Het tweede seizoen voor Dragon Ball FighterZ bevat in totaal zes nieuwe personages. Jiren, Videl, Broly en Gogeta zijn de eerste namen die bekend zijn gemaakt. De andere twee personages moeten nog onthuld worden.

In de trailer voor de FighterZ Pass 2 is te zien hoe Jiren met Goku op de vuist gaat. Eveneens is te zien dat Videl tijdens gevechten hulp van Great Saiyaman krijgt. Jiren en Videl worden op 31 januari aan het rooster van Dragon Ball FighterZ toegevoegd.

Een prijs voor de FighterZ Pass 2 is nog niet bekendgemaakt. Onze Dragon Ball FighterZ review lees je op de site.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread