Subnautica standalone uitbreiding Below Zero vanaf volgende week beschikbaar

Onze verwachtingen liggen in elk geval niet onder het vriespunt.

Ontwikkelaar Unknown Worlds Entertainment heeft nieuwe details bekendgemaakt over de Below Zero uitbreiding voor Subnautica. De uitbreiding is standalone en is vanaf 30 januari beschikbaar in Early Access via Steam, Discord en de Epic Games Store.

Hoewel de uitbreiding initieel enkel naar de pc komt, wil de ontwikkelaar de volledige game simultaan uitbrengen voor pc, PlayStation 4 en Xbox One. De versie die op 30 januari uitkomt bevat naar schatting ongeveer 1 tot 2 uur aan content. De Early Access-versie kost 20 euro, de definitieve zal naar schatting 25% duurder zijn.

12

De Zero Hour uitbreiding is vorig jaar aangekondigd. Deze keer trek je naar de meest koude plekken van de planeet 4546B. Net zoals in Subnautica verken je opnieuw de dieptes van de oceaan en bouw je je basis uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread