Binnenkort is Thimbleweed Park gratis te downloaden via de Epic Games Store. Epic Games biedt de game gratis aan van 21 februari tot en met 7 maart. Eerder kon je in de Epic Games Store ondere andere al What Remains of Edith Finch en The Jackbox Party Pack gratis bemachtigen.

Thimbleweed Park is een point-and-click adventure game die is ontwikkeld door Ron Gilbert, de bedenker van onder andere Maniac Mansion en de Monkey Island games. De game volgt vijf personage die een moord in een mysterieus dorpje proberen oplossen.

Momenteel is Axiom Verge gratis te downloaden in de Epic Games Store. Onze Axiom Verge review vind je op de site.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck