Final Fantasy 10-2 losse download bij HD Remaster op Switch

Alleen Final Fantasy 10 zelf op cartridge.

Wanneer je Final Fantasy 10/10-2 Remaster als fysieke versie koopt voor de Nintendo Switch, dan staat alleen Final Fantasy 10 zelf op de cartridge. Er zit een downloadcode bij voor Final Fantasy 10-2, zo is te lezen in de online shop van Square Enix.

Onduidelijk is nog hoeveel ruimte de sequel op je geheugenkaart inneemt. In Zuidoost-Azië wordt de collectie door Bandai Namco uitgegeven. Daar staan beide games wel op dezelfde cartridge. Het lijkt dus geen kwestie van ruimtegebrek op het kaartje te zijn.

De Final Fantasy 10/10-2 Remaster release voor de Nintendo Switch is op 16 april. Kort daarop volgt de Switch-versie van Final Fantasy 12: The Zodiac Age, op 30 april. Final Fantasy 7 en Final Fantasy 9 zijn ook nog gepland. Een releasedatum daarvoor blijft nog even uit.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread