Strategy game Stellaris console releasedatum bekend

Deluxe editie met DLC ook beschikbaar.

Paradox Interactive zei recent dat de consoleversie van Stellaris op 26 februari uikomt. Om te weten wat wij vonden van deze grand strategy game op astronomische schaal, lees je hier onze Stellaris review.

Stellaris kwam oorspronkelijk uit op PC in 2016 en werd over het algemeen goed ontvangen. Sindsdien bracht Paradox Interactive nog verscheidene DLC packs en updates uit, met als laatste de Megacorp expansion in december van vorig jaar.

Uit de trailer hieronder lijkt het dat de console versie een paar updates achter staat op de pc-versie. Geen reden tot paniek echter, want Paradox heeft bevestigd ook de console versies te ondersteunen met toekomstige DLC en updates. Wanneer Paradox deze DLC naar consoles brengt is nog niet bekend.

De deluxe versie van Stellaris die uitkomt naast de basisversie bevat al een paar van de DLC packs die op PC beschikbaar zijn. de "Plantoids Species DLC Pack", "Leviathans Story DLC Pack" en de "Utopia Expansion" zijn toevoegingen aan de basisgame waarmee nieuwe alien-rassen, in-game gebeurtenissen en gebouwen beschikbaar worden. De basisversie kost 40 euro, voor de deluxe versie betaal je 60 euro.

Geschreven door Senne Snoeys.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread