Anno 1800 release uitgesteld

An-nog langer wachten.

Ubisoft stelt de release van Anno 1800 met twee maanden uit. Oorspronkelijk zou de game op 26 februari uitkomen, maar die releasedatum is nu uitgesteld tot 16 april. Daarnaast laat Ubisoft weten dat de game ook de nodige post-launch content krijgt.

Volgens Ubisoft is extra ontwikkelingstijd noodzakelijk om 'een game af te leveren die volledig aan de verwachtingen voldoet'. Om de pijn van het wachten te verzachten, zal Ubisoft de komende weken meer details onthullen over de campaign en de multiplayer.

Wie de game alvast wil uitproberen, kan zich registreren voor de Anno 1800 closed bèta. Vorig jaar zijn tijdens de E3 nieuwe details over Anno 1800 onthuld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread