Ubisoft laat weten dat bepaalde onderdelen van Trials Rising cross-platformondersteuning krijgen. Onder andere de online leaderboards en zelfgemaakte tracks zijn gemeenschappelijk voor spelers op de PlayStation 4, Xbox One en pc. Voor de Switch-versie zijn er wel enkele restricties.

Zo krijgen Switch-eigenaars ook toegang tot alle zelfgemaakte tracks, maar bij meer complexe levels krijgen ze de waarschuwing dat de performance van de track mogelijk onder de verwachtingen zal liggen. De competitieve modi van Trials Rising ondersteunen dan weer geen cross-platform.

Trials Rising is vorig jaar aangekondigd. In afwachting lees je op de site nog eens onze Trials Fusion review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck