Fortnite patch voegt sneeuwman vermomming toe

Grappler en Port-a-fortress niet meer te vinden.

Fortnite heeft een Sneaky Snowman vermomming toegevoegd met de patch die vandaag verschenen is. Hiermee wordt de battle royale game nog een tikje extra in de wintersfeer gebracht.

Als je de Sneaky Snowman vermomming draagt zie je eruit als een sneeuwman en, belangrijker, heb je ook wat extra shield. Je moet het echter wel blijven dragen, waardoor je niet kan dragen terwijl je in het rond schiet.

Epic voegt een item toe, maar haalt ook een aantal items uit de game. De Port-a-Fortress, Grappler en Quad Rocket Launcher zijn allemaal niet meer te vinden in de game. Daarnaast spawnen voertuigen ook minder vaak, zijn de drop rates van small en large shields met elkaar verwisseld en is er een nieuwe limited-time mode voor Sniper Shootout.

Meer gedetailleerde info over de veranderingen die de patch met zich meebrengt, vind je hier.

Benieuwd waarom de Fornite map bedekt is met een laagje sneeuw? Lees hier meer over het Fortnite Ice Storm event en de challenges die erbij horen.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Redactie

Redactie

medewerker

Dit artikel is tot stand gebracht door verschillende Eurogamer Benelux-redacteurs. Teamwork!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread