De P.T.-demo is nagemaakt in Media Molecule's Dreams. Dat blijkt uit een korte video op Twitter.

Twitter-gebruiker @sergeantbike deelde beelden van het project, waarna Media Molecule-medewerker Christophe Villedieu hem vriendelijk verzocht om de beelden vanwege een NDA offline te halen.

Hierop reageerde Twitter-gebruiker @LewisConner13 met een tweet dat hij de maker van het project is. Villedieu liet vervolgens weten onder de indruk te zijn. "Het is geweldig! Maak er vooral je eigen horror-ding van. Dit is zo'n ondergewaardeerd genre," aldus Villedieu.

Media Molecule's nieuwe game bevindt zich momenteel in een gesloten bèta. Dreams komt in 2019 exclusief uit voor PlayStation 4.

@LewisConner13 is overigens niet de eerste fan die P.T. heeft nagemaakt. Game-ontwikkelaar Radius Gordello heeft verdwenen horrorgame P.T. voor de pc nagebouwd. Volgens Carl en Nathan is P.T. de engste demo die je nooit meer kunt spelen.

ADVERTENTIE

Gerelateerde games

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Meer artikels van Marcel de Jong