Fortnite countdown telt af naar winterevenement

Tik tok.

Fortnite maakt zich door middel van een countdown klaar voor een nieuw winterevenement. Dat blijkt uit diverse in-game tv-schermen die een weerwaarschuwing tonen.

Op de schermen is een countdown te zien die naar zaterdag 19 januari 20:00 CET aftelt. Wat er dan precies gaat gebeuren is echter nog niet bekendgemaakt.

rze4u8lmh2b21

Mogelijk heeft het evenement te maken met de Ice King die momenteel in een sneeuwbal opgesloten zit. Uit een quote op een nieuw laadscherm blijkt namelijk dat de Ice King wakker is geworden.

"Waarom ben ik wakker?! Het ijs moest nooit ontdooien," aldus de tekst die op het laadscherm staat.

Volgens geruchten gaat het om een PVE-evenement waarbij spelers het tegen computergestuurde vijanden moeten opnemen. Fortnite is de meest gespeelde Switch game in 2018.

De invasie is begonnen! Oftewel, Fortnite Chapter 2 Season 7 is gearriveerd. Naast een nieuwe Fortnite Season 7 Battle Pass zijn er ook aanpassingen aan de Fortnite map en zijn de Fortnite Legendary Quests gearriveerd. Bovendien maakt in de toekomst Superman zijn opwachting. Deze week moet je weer langs de payphone passeren en onder andere Spy Probes zetten, met een detector alien billboards breken en bioscanners plaatsen. Oh, en vergeet ook het Ariana Grande Fortnite concert niet!

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread