Dark Souls Trilogy Collector's Edition kost 500 euro

Kan ik betalen in zieltjes?

Bandai Namco onthult de Collector's Edition van de Dark Souls Trilogy. Deze wordt in een gelimiteerde oplage van 2000 stuks aangeboden in de online winkel van de uitgever, voor de prijs van 499,99 euro.

De Dark Souls Trilogy zelf bestaat uit Dark Souls Remastered, Dark Souls 2: Scholar of the First Sin en Dark Souls 3: The Fire Fades. Samengevat zijn dat alle Dark Souls-games tot op heden met bijbehorende uitbreidingen.

1

De Collector's Edition bevat daarnaast het beeld 'Elite Knight at the Bonfire' en een hardcover boek van Future Press, de Dark Souls Trilogy Compendium. Deze bestaat uit 460 pagina's vol tips en walkthroughs.

Tot slot zit er een downloadcode bij voor alle drie de Dark Souls-soundtracks, in totaal 110 nummers. De muziek zit ook over zes cd's verdeeld in het pakket. De Dark Souls Trilogy release is op 1 maart, voor de pc, PlayStation 4 en Xbox One.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread