Power Rangers: Battle for the Grid aangekondigd

It's morphin' time!

Ontwikkelaar nWay kondigt Power Rangers: Battle for the Grid aan, een vechtgame voor de pc, PlayStation 4, Nintendo Switch en Xbox One. De gameplay bouwt voor op die van de mobiele game Power Rangers: Legacy Wars, maar Battle for the Grid is niet free-to-play.

Wat betreft speelbare personages wordt rekening gehouden met 25 jaar aan Power Rangers-geschiedenis. Het vechtsysteem belooft erg toegankelijk te zijn. De timing van je aanvallen is belangrijk dan de juiste combo's onthouden.

De game ondersteunt cross-play, je kunt dus ook tegen vrienden spelen wanneer ze Battle for the Grid op een andere console spelen dan jij. De fighting game komt in april uit en de groene ranger wordt als pre-order bonus aangeboden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread