Diablo 3 season 16 start vandaag

Sensationeel.

Season 16 van Diablo 3 gaat vandaag van start. Dat heeft Blizzard Entertainment bekendgemaakt.

Op de pc begint Season 16 vanaf 17:00 CET. Eigenaren van de console-versies moeten iets langer wachten. Op die platformen gaat het nieuwe seizoen pas op 19 januari 02:00 CET van start.

QXM1K3JFFTJW1545100720556

Het zestiende seizoen heet Season of Grandeur en bevat een uniek thema. Alle seizoensgebonden personages krijgen namelijk standaard de Ring of Royal Grandeur buff. Zodoende hoeven spelers minder voorwerpen uit een set te verzamelen om diens bonussen te krijgen.

Daarnaast bevat het nieuwe seizoen enkele beloningen zoals de helm en schouders uit de Conqueror Set, enkele portrait frames en andere cosmetische voorwerpen.

Volgens Blizzard Entertainment eindigt het nieuwe seizoen op zondag 17 maart. Momenteel is eveneens het Diablo 3: The Darkening of Tristam evenement aan de gang. In de Diablo 3: Rise of the Necromancer DLC review beschrijft Carl de laatste uitbreiding als een doodleuke ervaring.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Marcel de Jong

Marcel de Jong

Avonturier

Marcel maakt zich helemaal druk om dingen die er niet toe doen. Hij droomt nog dagelijks over een bestaan als avonturier, maar beklimt alleen de pen. Het liefste wil hij van alles weten over motorolie, media en de andere kant van de wereld.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread