Shadow of the Tomb Raider: The Nightmare DLC onthuld

Naar bed met Lara.

Square Enix onthult dat de eerstvolgende volgende downloadbare uitbreiding voor Shadow of the Tomb Raider 'The Nightmare' heet en vanaf 22 januari te downloaden is. Onderdeel daarvan is tevens de Fear Incarnate Gear Pack, een nieuwe outfit voor Lara.

The Nightmare speelt zich af in Croft Manor, waar Lara Croft haar verleden induikt. Verder is er nog weinig over de DLC bekend, maar uit gelekte achievements blijkt dat je in elk geval de Howl of the Monkey Gods Challenge Tomb voor je kiezen krijgt.

1

Deze uitbreiding volgt The Forge en The Pillar op en is onderdeel van de season pass. Michiel is in zijn Shadow of the Tomb Raider review niet bijzonder onder de indruk van de hoofdgame. Ben je toch benieuwd, dan is er sinds kort een gratis Shadow of the Tomb Raider demo te downloaden.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread