Epic Games wijzigt terugbetalingsbeleid

Komt onder stoom.

Epic Games wijzigt zijn terugbetalingsbeleid in de Epic Games Store. De uitgever hanteert vanaf nu dezelfde voorwaarden als Steam, waardoor het mogelijk is om een refund te krijgen voor alle games die je nog geen 14 dagen bezit en die je niet langer dan 2 uur hebt gespeeld.

Voordien moest je Epic Games heel wat persoonlijke data bezorgen alvorens in aanmerking te komen voor een terugbetaling. Vanaf nu is het voldoende om een refund aan te vragen via player support, maar ook dat proces wil Epic Games in de toekomst verder vereenvoudigen.

Een pre-order kun je voor de release van de game steeds annuleren, en ook DLC wordt terugbetaald zolang je die niet hebt gespeeld. Daarnaast laat Epic games ook weten dat de webwinkel in de toekomst user reviews krijgt.

Binnenkort is The Jackbox Party Pack gratis te downloaden in de Epic Games Store. Deze week raakte ook bekend dat The Division 2 Steam overslaat en kiest voor de Epic Games Store.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread