Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Kingdom Hearts 3-updates voegen extra eindes toe

Einde-lijk.

Square Enix verduidelijkt hoe het precies zit met de epiloog en secret video van Kingdom Hearts 3, die na de release in de vorm van updates aan de game worden toegevoegd. Hier is voor gekozen om spoilers voor de release tot een minimum te beperken.

De Kingdom Hearts 3 release is op 29 januari en dan staat er ook een day one patch gepland. Naast nog enkele bugfixes voegt deze het Memory Archive toe. Hier vind je een recap van het verhaal tot dusver, mocht je de vorige games hebben overgeslagen of een en ander vergeten zijn.

Cover image for YouTube videoKINGDOM HEARTS III – Final Battle Trailer (Closed Captions)

Op 30 januari volgt de epiloog. Om deze video te bekijken, hoef je de game enkel uit te spelen. Op 31 januari komt tot slot de secret video uit. Hoe je die precies vrijspeelt is nog niet bekend, maar verschilt in elk geval per moeilijkheidsgraad.

In de vorige Kingdom Hearts-games dienden de secret movies als teaser voor toekomstige delen. Kingdom Hearts 3 komt uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Heb je een van beide consoles nog niet, dan is de Kingdom Hearts 3 PS4 Pro Limited Edition-bundel een interessante optie.

Sign in and unlock a world of features

Get access to commenting, newsletters, and more!

In this article

Kingdom Hearts III

Video Game

Related topics
Over de auteur
Randolf Bouwma avatar

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Reacties