Kingdom Hearts 3-updates voegen extra eindes toe

Einde-lijk.

Square Enix verduidelijkt hoe het precies zit met de epiloog en secret video van Kingdom Hearts 3, die na de release in de vorm van updates aan de game worden toegevoegd. Hier is voor gekozen om spoilers voor de release tot een minimum te beperken.

De Kingdom Hearts 3 release is op 29 januari en dan staat er ook een day one patch gepland. Naast nog enkele bugfixes voegt deze het Memory Archive toe. Hier vind je een recap van het verhaal tot dusver, mocht je de vorige games hebben overgeslagen of een en ander vergeten zijn.

Op 30 januari volgt de epiloog. Om deze video te bekijken, hoef je de game enkel uit te spelen. Op 31 januari komt tot slot de secret video uit. Hoe je die precies vrijspeelt is nog niet bekend, maar verschilt in elk geval per moeilijkheidsgraad.

In de vorige Kingdom Hearts-games dienden de secret movies als teaser voor toekomstige delen. Kingdom Hearts 3 komt uit voor de PlayStation 4 en Xbox One. Heb je een van beide consoles nog niet, dan is de Kingdom Hearts 3 PS4 Pro Limited Edition-bundel een interessante optie.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread