Dead or Alive 6 open bta momenteel beschikbaar voor PlayStation 4

Verrassing!

Koei Tecmo heeft een onaangekondigde open bèta gelanceerd voor Dead or Alive 6. De bèta is momenteel speelbaar op de PlayStation 4 voor iedereen die een PlayStation Plus-abonnement heeft. De bèta loopt nog tot maandag 14 januari om 16:00.

De open bèta bevat vijf speelbare personages: Kasumi, Ayane, Hayate, Hayabusa en Diego. Die personages kun je uitproberen in de online versus mode. De bèta bevat slechts één map in de vorm van het Dead or Alive Colosseum.

Het is momenteel nog niet geweten of ook de pc en de Xbox One een gelijkaardige bèta krijgen. Deze week maakte Koei Tecmo al bekend dat de Dead or Alive 6 release is uitgesteld.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread