Koei Tecmo heeft een onaangekondigde open bta gelanceerd voor Dead or Alive 6. De bta is momenteel speelbaar op de PlayStation 4 voor iedereen die een PlayStation Plus-abonnement heeft. De bta loopt nog tot maandag 14 januari om 16:00.

De open bta bevat vijf speelbare personages: Kasumi, Ayane, Hayate, Hayabusa en Diego. Die personages kun je uitproberen in de online versus mode. De bta bevat slechts n map in de vorm van het Dead or Alive Colosseum.

Het is momenteel nog niet geweten of ook de pc en de Xbox One een gelijkaardige bta krijgen. Deze week maakte Koei Tecmo al bekend dat de Dead or Alive 6 release is uitgesteld.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content

Dead Or Alive 6 release uitgesteld

Twee weken langer wachten.

Dead or Alive 6 release bekendgemaakt

Om je warm te houden in de koude wintermaanden.

Dead or Alive 6 aangekondigd

Terug van weggeweest.