Geralt of Rivia komt naar Monster Hunter World

Gebruik enkel je zilveren zwaard.

Capcom heeft vandaag aangekondigd dat Geralt of Rivia naar Monster Hunter World komt op vrijdag 8 februari. Deze datum heeft vooralsnog alleen betrekking op de PlayStation 4 en de Xbox One-versies. De releasedatum voor de pc-versie wordt later gecommuniceerd.

Monsterjager Geralt wordt gratis beschikbaar gemaakt middels een update. Capcom heeft aangegeven dat het meer dan een karaktermodel is maar de studio heeft verder niet verteld wat dat betekent qua gameplay.

Tenslotte werd bekendgemaakt dat Doug Cockle, de originele stemacteur, weer van de partij is. Kijk ook naar onze Monster Hunter World tips en tricks.

Advertentie

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread