Skip to main content
Als je op een link klikt en een aankoop doet, krijgen we mogelijks een kleine commissie. Lees ons redactiebeleid.

Super Smash Bros. Ultimate krijgt Byleth uit Fire Emblem als volgende personage

In vuur en vlam.

Nintendo heeft zopas het tachtigste personage voor Super Smash Bros. Ultimate onthuld. Die eer gaat naar Byleth, het hoofdpersonage uit het vorig jaar uitgebrachte Fire Emblem: Three Houses. Het personage heeft zowel een mannelijke als een vrouwelijke variant. Vanaf 28 januari kun je met Byleth aan de slag.

Byleth is meteen ook het laatste personage van de eerste Fighters Pass voor Super Smash Bros. Ultimate. Nintendo bevestigt wel dat er een Fighters Pass Vol. 2 komt. Die bevat deze keer zelfs zes in plaats van vijf personages. Byleth is ook afzonderlijk te koop voor zes euro.

Bekijk op YouTube

Daarnaast krijgt Super Smash Bros. Ultimate nog enkele andere nieuwigheden. Zo komen er verschillende nieuwe Mii Fighter costumes, waaronder de outfits van Rabbids, Altair uit Assassin's Creed en Cuphead. Ook krijgt de game een nieuw level gebaseerd op Garreg Mach Monastery uit Fire Emblem: Three Houses.

Wil je meer weten over Fire Emblem: Three Houses? Lees dan zeker onze Fire Emblem: Three Houses review. Ook de Super Smash Bros. Ultimate review is te vinden op de site.

Read this next