Alien: Blackout onthuld voor smartphones

Jacht is weer geopend.

Uitgever D3 Go! maakt bekend dat Alien: Blackout in ontwikkeling is voor Android- en iOS-smartphones. Daarin word je net zoals in Alien: Isolation opgejaagd door een Xenomorph, aan boord van het ruimtestation Weyland-Yutani.

Dit keer moet je niet alleen goed op jezelf passen, maar heb je ook crewleden onder je hoede. Je hebt een kaart tot je beschikking die je in combinatie met motion trackers en beveiligingscamera's van het doen en laten van de Xenomorph op de hoogte houdt.

1
2

De hoofdrol is wederom weggelegd voor Amanda Ripley, de dochter van Ellen Ripley zoals door Sigourney Weaver vertolkt in de Alien-films. Het verhaal speelt zich tussen de eerste en de tweede Alien-film af. Een releasedatum is nog niet bekend.

Eerder gingen geruchten dat Alien: Blackout tijdens de Game Awards 2018 aangekondigd zou worden, en dat het een game voor pc, PlayStation 4 en Xbox One zou betreffen. De waarheid blijkt nu anders in elkaar te steken.

ADVERTENTIE

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Randolf Bouwma

Randolf Bouwma

Typemachine

Schrijft de hele dag, elke dag. Geregeld over games en het liefst nog op papier. Vervangt dan ook nog steeds inktlinten. Ding!

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread