LEGO The Lord of the Rings en LEGO The Hobbit niet langer digitaal te koop

Einde van het avontuur?

Sinds 1 januari worden LEGO The Lord of the Rings en LEGO The Hobbit niet langer digitaal te koop aangeboden. Onder andere op Steam, de PlayStation Store en de Microsoft Store zijn de games intussen verdwenen.

Het verdwijnen van de games is opvallend. Tijdens de kerstperiode bood de Humble Store beide games immers nog gratis aan. Uitgever Warner Bros. Interactive bevestigt wel dat wie een van de games bezit, deze nog steeds kan downloaden via zijn of haar digitale bibliotheek.

De digitale verkoop van games wordt wel vaker stopgezet, meestal omdat bepaalde licensies verlopen zijn. Zo was vorig jaar Alan Wake een tijd lang niet meer digitaal te koop.

Advertentie

Ga naar comments (0)

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Hij heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Gerelateerde content

Verder op de site...

Reacties (0)

Sorry! De reacties op dit artikel zijn gesloten.

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread