Microsoft heeft de games bekendgemaakt die in januari worden toegevoegd aan de Xbox Game Pass. Vanaf vandaag is de eerste episode van Life is Strange 2 beschikbaar via de abonnementsdienst. Ook de volgende episodes komen naar de Game Pass, al is het nog onduidelijk of die vanaf de releasedag speelbaar zijn.

Naast Life is Strange 2 voegt Microsoft ook enkele oudere games toe aan je abonnement. Vanaf vandaag zijn ook Ark: Survival Evolved en Farming Simulator 17 beschikbaar. Op 7 januari krijg je ook toegang tot Absolver, gevolgd door Just Cause 3 en Aftercharge op 10 januari. Het totaal aantal games dat deel uitmaakt van de Xbox Game Pass komt daarmee op 212.

12

De eerste episode van Life is Strange 2 lanceerde in oktober. Op de site lees je onze Life is Strange 2: Roads review.

ADVERTENTIE

Over de auteur

Michiel De Coninck

Michiel De Coninck

Nostalgicus

Michiel kijkt met veel nostalgie terug naar 'de goede oude tijd', toen de Sega Dreamcast nog hip was en DLC nog gewoon een expansion heette. Heeft verder een onverklaarbare voorliefde voor point-and-click adventure games.

Meer artikels van Michiel De Coninck

Reacties (0)

Verberg laag-scorende commentaren
Sorteer op
Thread

Gerelateerde content